Velkommen til
en sejler-hjemmeside med:

Polaris Drabant DEN 134

Triton af Egå

 
Sidste sæson med Polaris Drabant'en

Triton blev solgt den 1. september
- så nu skal vi ud at finde en større og nyere båd til afløsning for Polaris Drabanten.
Skipper er faldet lidt for Maxi 999 så det bliver nok den model der satses på. Men Comfortina 32 og Hanse 320 har også været i kikkerten.
Indenfor de nærmeste måneder, eller måske først til foråret, vil det vise sig hvilken båd der kommer til at bære det stolte navn "Triton".

august
Sommerturen 2008 er afsluttet. Det blev til 15 dage med perfekt sommervejr, som bragte Triton rundt om Sjælland, syd om Fyn og retur til Egå via Lillebælt.

Her kan GPS sporet ses på Google Earth og her er logbogsoversigten. Fotos kommer senere - klik på menupunktet "Logbogen".


Frokostankring ved Drejøs vestpynt

juli
Triton er sat til salg på Scanboat, Den blå avis mv.
Salgsprisen er sat til 119.000 for denne meget velholdte og veludrustede båd.

juni
Triton er, efter en langvarig klargøring, atter på vandet og har deltaget i de sidste af forårets aftenkapsejladser med stor succes. Det er blevet til lutter førstepladser både ved singlehandsejladserne og de alm. sejladser på tirsdagsbanen.


maj-juni
Lakering af al mahogni aptering.
Da båden efter osmosebehandlingen skulle stå på land og hærde færdig, kunne tiden lige så godt bruges på at give hele apteringen en frisk oplakering. Efter et tidskrævende og træls afslibningsarbejde fik den faste aptering i båden to lag lak og alle løsdelene et lag.

Se før og efter billeder her...april-maj
Efteråret 2007 blev der konstateret osmoseblærer på dele af bunden, og det blev besluttet at give båden den helt store "tur" her inden sæson 2008. Da vi et stykke tid har overvejet køb af større båd, og dermed sætter Polaris'en til salg, skulle den sag bare ordnes bedst muligt.

Læs mere om behandlingen og se fotos her...


Forside
Båden
Skipper
Triton
Tursejladser
Fotoalbum
Videoer
Logbogen
Kapsejlads
Hjemhavn
Sejlklub
Links
AIS Position