Velkommen til en
sejler-hjemmeside med:

Maxi 999 DEN 462

Triton af Egå
skipper@maxi999.dk
 
Årets gang 2020
Se de andre år her ...


juli-august
Sommerturen gik i år til Limfjorden. Vi startede sidst i juli og var afsted hele august hvor det viste sig at det gode sommervejr indfandt sig
Det blev en sommertur der vejrmæssigt lignede meget den kanonsommer vi havde i 2018, men desværre også megen sejlads for motor da der var svage eller ingen vind mange af dagene.
Vi var afsted i hele 30 dage og sejlede ialt 406 sømil. Samlet sejltid 75 timer og deraf hele 45 timer for motor.
I år havde vi igen stor glæde af at være medlem af frihavnsordningen idet vi havde hele 9 overnatninger i frihavne. Men flere frihavne er blevet dygtige til at opkræve høje frihavnsgebyrer, dyrest i Struer med 65 kr. Vores egen hjemhavn Egå tager beskedne 25 kr.


Klik på billedet for detaljeres ruteplot

Se turoversigten her...

maj
Installeret Garmin autopilot system til erstatning for den tidligere Raymarine rorpindspilot.
Den nye pilotarm er monteret direkte til rorstammen, hvilket giver et kæmpeplus til betjeningsvenligheden. Nu skal der blot trykkes på en knap for at tilslutte piloten og så er den helt lydløs da den er gemt væk under dæk. Det er den bedste investering jeg har foretaget mig i den tid jeg har haft båden.
marts
Endnu en gang tilmeldt Midsummer Solo Challenge i Sverige, men min tilmelding blev anulleret grundet Covid 19 situationen, hvorfor udlændinge ikke måtte deltage.

Forside
Båden
Skipper
Triton
Tursejladser
Fotoalbum
Videoer
Logbogen
Kapsejlads
Hjemhavn
Sejlklub
Links
AIS Position