Velkommen til en
sejler-hjemmeside med:

Maxi 999 DEN 462

Triton af Egå
skipper@maxi999.dk
 
Årets gang 2016
Se de andre år her ...

september
Jeg kan for 3. gang kalde mig en af havets Jernmænd, idet jeg fuldførte singlehandsejladsen Silverrudder - Rundt om Fyn - nonstop.
Sejladsen foregik i år under svage - friske vindforhold i weekenden 23. - 25. september, med start og mål i Svendborg.
Jeg gennemførte i min hidtil hurtigste tid, nemlig 27t 42 m. Startede fredag morgen kl. 09.30 og var i mål lørdag kl. 13.12. Udsejlet distance 139,8 sømil.
Jeg blev nummer 11 i min start med 52 startende både. Jeg kom i mål 51 min efter den første båd i starten, så havde jeg ikke haft uheld med mit spilerfald, så havde jeg nok fået en noget bedre placering.
Uheldet skete da jeg skulle sætte min genakker første gang på vej ud af Svendborgsund ved Thurø. Faldkrogen gik desværre op og faldet blev i top og spilerstrømpen faldt ned på fordækket, så nåede aldrig at få gavn af genakkeren på denne sejlads, som ellers bød på en del slørsejlads.

Her er jeg i focus under starten på Silverrudder. Klik ind på YouTube videoen hvor jeg bliver filmet og interviewet i små 4 minutter. Rigtig sjov at være kommet med i den live videosending fra startområdet :-)


juli
Deltog i, og gennemførte Danmarks længste, og hårdeste, singlehand kapsejlads Quantum Danmark Rundt.
Triton med undertegnede som skipper blev vinder af præmien "Bedste båd small" trods det at jeg ikke sejlede de sidste 2 ben på ruten rundt Bornholm - det kom som en overraskelse for mig, men det lunede dejligt om mit lille sejlerhjerte :-) Jeg blev faktisk lidt stolt af mig selv.
Ud af de 22 startende både blev jeg nr. 4 overalt. Jeg havde en samlet udsejlet distance på 543 sm.
Nedenfor ses min pokal samt mit diplom og den fuldførelses jakke jeg havde set frem til at få. Fællesbilledet er med alle de skippere som fuldførste sejladsen. Og endelig er der et billede fra da jeg fik overrakt præmien.
Forud for sejladsen blev jeg præsenteret i en artikel i Bådmagasinet.

Og efter sejladsen stillede Bådmagasinet en række spørgsmål til mig ang. sejladsen.

april
Sådan, badeplatform med tilhørende udtræks-stige færdigmonteret på Triton.
Det bliver spændende at tage den i brug til sommer hvad enten det er til at bade fra, eller når gummibåden skal i vandet.
Fremover bliver det meget nemmere at komme ned i, og op af gummibåden når vi ligger på en ankerplads og skal i land med hundene.
Ja, skal også lige nævne at den gamle badestige bliver fjernet og på de 2 beslag kommer der et teaktrin som man kan træde ned på som et mellemtrin til platformen.


marts
Så blev jeg inviteret til, og har netop tilmeldt mig den ultimative udfordring i de indre Danske farvande: Danmark Rundt Singlehand.
En gentleman kapsejlads i sødygtige kølbåde Danmark rundt med start og mål i Skovshoved.
Kapsejladsen afvikles med start den 1. juli 2016 over 6 etaper med individuel start 8 timer efter målgang efter hvert stop. Frivillige pitstop er tilladt – og forventes faktisk som udtryk for godt sømandsskab. Uret stoppes ikke ved de frivillige pitstop.
Sømandsskab og sikkerhed er i højsædet.
Der stillet høje krav til bådens og skipperens sikkerhedsudstyr og der er krav om AIS sender om bord så bådene kan følges hele vejen rundt. Jeg skal derfor ud at investere et 5-cifret beløb førend Triton og jeg er klar til at kaste os ud i strabadserne til sommer. Men det her er en enestående chance for at være med til at skrive sejlsportshistorie i Danmark, og det vil jeg gerne være med til.


februar
Har besluttet mig for at deltage i Silverrudder 2016.
Nåede lige at tilmelde mig inden deltagerbegrænsningen på 400 både blev nået efter kun 3 uger.
Forside
Båden
Skipper
Triton
Tursejladser
Fotoalbum
Videoer
Logbogen
Kapsejlads
Hjemhavn
Sejlklub
Links
AIS Position