Velkommen til en
sejler-hjemmeside med:

Maxi 999 DEN 462

Triton af Egå


 
Årets gang 2014
Se de andre år her ...

september
Jeg kan endnu en gang kalde mig en af havets Jernmænd, idet jeg fuldførte singlehandsejladsen Silverrudder - Rundt om Fyn - nonstop.
Sejladsen foregik igen i år under svage - jævne vindforhold i weekenden 19. - 21. september, med start og mål i Svendborg.
Jeg gennemførte på 46t 10 m. Startede fredag morgen kl. 09.00 og var først i mål søndag morgen kl. 07.10. Udsejlet distance 145 sømil.
Jeg blev nummer 5 i min start med 57 startende både (kun 9 både fuldførte). Overalt blev jeg nr. 30 ud af de 41 fuldførende både og 180 startende.

 

august
En planlagt uges feriesejlads i august gik desværre i vasken grundet meget blæsende og regnfuldt vejr.
Det var et tidligere tropisk orkanlavtryk der fejede det gode danske sommervejr af banen lige netop den uge hvor vi havde set frem til 7 dages sejlads.
juli
I juli måned kunne det kun blive til en enkelt uges feriesejlads.
Turen gik til et par af de østjyske øer, efterfulgt af en hurtig tur til det sydfynske med Marstal som vendepunkt.
Flot flot sommervejr med 25-29 grader og tilpas god vind til at køle lidt, og ikke at forglemme, til at sejle på.
Udsejlet distance: 273 sømil.


april
Så blev det tiden til at Triton atter skulle smage på saltvandet. Båden blev søsat den 28. april i det mest fantastiske forårsvejr, og vi skulle da lige en smut udenfor Marinaen inden båden blev fortøjet til sin vante plads på bro 6 i Egå Marina. Nu skal masten og det nye Harken rulleforstag så gøres klar til at blive sat på.
marts
Sølvroret - Singlehand nonstop rundt om Fyn.
Jeg tager udfordringen op endnu en gang - der er nu noget ved denne sejlads som trækker i mine gamle singlehand gener.
Har tilmeldt mig den 20. marts og ser spændt frem til efterårsjævndøgn hvor sejladsen finder sted. Igen i år med start og mål ved Svendborg.
I år forventes op imod dobbelt så mange deltagere end sidste års knap 100. Allerede nu her medio marts er der tilsagn om deltagelse fra 127 sejlere - så det bliver stort.
Grundet at næsten halvdelen af de tilmeldte både kommer fra udlandet har sejladsen skiftet navn fra Sølvroret til The Silver Rudder.
Bådnyt som arrangerer sejladsen har i år samarbejde med det tyske bådblad Die Yacht og der vil blive lavet en professionel film om sejladsen
Forside
Båden
Skipper
Triton
Tursejladser
Fotoalbum
Videoer
Logbogen
Kapsejlads
Hjemhavn
Sejlklub
Links
AIS Position