Velkommen til en
sejler-hjemmeside med:

Maxi 999 DEN 462

Triton af Egå


 
Årets gang 2013
Se de andre år her ...

oktober
Sæsonen er slut - Triton kom atter på "stroppetur" og står nu trygt og godt på vinterpladsen i Egå.
Takket være det gode sommervejr og singlehand kapsejladsen rundt om Fyn så kom loggens total-tæller atter op omkring de tusind sømil.
Helt nøjagtig blev det til 922 sømil og 42 dage med sejlads. Alt i alt en god sæson.
september
Vi gentog sidste års succes ved at slutte årets aftenkapsejladser som klubmestre. Det er hermed tredie gang på de 5 år jeg har haft Maxien.
Vi vandt i klassen for små både og både uden spiler, hvilken i år havde hele 16 deltagende både.


september
Jeg kan nu kalde mig en af havets Jernmænd, idet jeg fuldførte singlehandsejladsen Sølvroret - Rundt om Fyn - nonstop.
Sejladsen foregik under svage - jævne vindforhold i weekenden 20.-22. september, med start og mål i Svendborg.
Jeg gennemførte på 36t 47 m. Startede fredag morgen kl. 08.30 og var i mål lørdag aften kl. 21.17. Udsejlet distance 145 sømil.


august
Status på Sølvroret - Havets jernmand her godt 3 uger før start.
Hele 85 både er nu tilmeldt og sejladsen er hermed verdens største af sin slags.
Deltagende både er nu blevet inddelt i flere starter - jeg skal således starte sammen med både i størrelsen 30,1-35 fod.

Min første prioritet er blot at gennemføre, jeg har ikke en chance for at gøre mig gældende i toppen da der ikke sejles efter bådenes handicaptal. Det er den hurtigste båd i hver start som vinder.
Det giver også lidt ro i sjælen for så behøver jeg ikke presse båden og hele tiden skulle tænke på at sejle max. fart. Men helt afslappet kan jeg nu ikke tage det, for her få uger før start er der kommet tilmeldinger fra 2 andre Maxi 999ere som jeg så kommer til at sejle imod.
Det er aller første gang jeg skal sejle mod samme bådtype - det bliver spændende at se hvordan det kommer til at gå. Desværre har jeg ikke spiler og mine halvgamle tursejl er jo ikke hvad de har været.


juli/august
Sommerturen 2013 gik til den vestsvenske skærgård. Der havde vi ikke været siden 2006 så vi mente det var tiden igen at komme over at kigge på klipper.
Det blev til 21 dages ferie ialt.
Flot sommervejr i hele ferien, først den allersidste dag måtte vi trække i sejlerdragterne da vi fik en tordenbyge en time før anløb af Egå.
Udsejlet distance: 443 sømil.

Se Turoversigt
Vis Sommertur 2013 på et større kort

marts
Så er jeg blevet tilmeldt Singlehandkapsejladsen Sølvroret - Havets jernmand.
Det er Bådnyt som introducerede sejladsen rundt om Fyn sidste år, og her var der 15 deltagende både. Allerede nu her i marts måned er der ikke mindre end 54 tilmeldte til årets sejlads.
Jeg tilmeldte mig på årets Bådmesse i Fredericia hvor der var halv pris på startgebyret - dette har nok også været medvirkende til at så mange har tilmeldt sig her 6 mdr. før sejladsen afvikles ved efterårsjævndøgn.
Forside
Båden
Skipper
Triton
Tursejladser
Fotoalbum
Videoer
Logbogen
Kapsejlads
Hjemhavn
Sejlklub
Links
AIS Position